De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

LogMeIn Rescue komt naar Android

Redactie
10 februari 2009, 16:03
1 min leestijd
LogMeIn Rescue komt naar Android
logmein

LogMeIn gaat op Mobile World Congress in Barcelona iets nieuws laten zien: LogMeIn Rescue+Mobile voor Android. Daarmee kunnen smartphone-fabrikanten en mobiele operators op afstand ondersteuning bieden aan Android-bezitters. De tool is niet bedoeld voor eindgebruikers die hun vrienden op afstand willen helpen.

Integendeel, LogMeIn richt zich met Rescue op serviceaanbieders en helpdeskmedewerkers, bijvoorbeeld bij mobiele operators. Het is geschikt voor Windows, Mac, Windows Mobile, Symbian en nu dus ook voor Android. Voor bedrijven heeft het als voordeel dat klanten sneller kunnen worden geholpen, waardoor ze tevredener zijn en ook nog eens tegen lagere kosten.

Lees verder na de advertentie.

Wie het wil zien moet tijdens Mobile World Congress (16 tot en met 19 februari) naar stand 1G31 gaan. LogMeIn Rescue+Mobile voor Android komt alleen beschikbaar voor helpdesks die Android-toestellen moeten ondersteunen.

LogMeIn bracht voor de iPhone een paar weken geleden LogMeIn Ignition uit, waarmee je vanaf de iPhone op afstand je computer kunt bedienen. Voor Android is zo’n applicatie nog niet aangekondigd.

Categorie: Tools
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's