De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Loopr: innovatief multitasken met gratis Android-app

Redactie
4 januari 2014, 18:18
1 min leestijd
Loopr: innovatief multitasken met gratis Android-app
loopr

Er zijn veel Android-apps die je op verschillende manieren laten multitasken. Eén van de laatste apps is Loopr, een simpele oplossing voor het multitasken voor Android die gebruikmaakt van het swipe-mechanisme aan de zijkant om een cirkel met actieve apps te laten zien.

Zo kunnen gebruikers met hun vinger van zowel de linker- als rechterkant van het scherm swipen om het menu te openen. Deze cirkel is doorzichtig waardoor je de achtergrond nog ziet. Maar Loopr biedt enkele hele handige extra features die de app écht een meerwaarde geven.

Lees verder na de advertentie.

Loopr: twee uitstekende features

loopr

Standaard laat Loopr je meest recent geopende Android-apps zien, in totaal vijf stuks. Je kunt over de iconen heen gaan om de naam van de app te zien. Het plus-icoontje laat, indien nodig, nog meer actieve apps zien.

De twee handige features van Loopr zijn live preview en iconen van derden. Hier is wel een in-app-aankoop voor nodig, maar het geeft je de mogelijkheid om een live preview te krijgen als je over een icoon veegt of andere iconen als standaard in te stellen. De in-app-aankopen kosten in totaal zo’n 2 euro, waarmee je de volledige premium-versie van de app ontvangt.

Onderstaande video geeft een goed beeld van de Android-app en zijn mogelijkheden.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=ESqEy5ryhSU

Loopr is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger. De grootte van de app is ongeveer 1,5MB.

Download: Loopr – Task Switcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu