De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Prachtige sci-fi-wereld in adventuregame Lost Echo

Erwin Vogelaar
12 november 2015, 12:33
2 min leestijd
Prachtige sci-fi-wereld in adventuregame Lost Echo

Adventuregame Lost Echo is nu verkrijgbaar in de Play Store. De game valt op door de mooie wereld en het uitgebreide verhaal.

Lees verder na de advertentie.

Lost Echo Android

Lost Echo is een traditionele adventuregame, waarin je klikt waar je heen wil lopen en voorwerpen uit een inventaris combineert met de omgeving. Terwijl veel adventuregames, ook op bijvoorbeeld op de pc, kiezen voor platte achtergronden, heeft Lost Echo een volledige 3D-wereld. De game was eerder al verkrijgbaar voor iOS, waar het een gemiddelde score van 4,5 sterren heeft in de App Store.

Het verhaal gaat over Greg, die op een dag met zijn vriendin Chloe afspreekt. Chloe doet wat geheimzinnig, maar wil niet over haar problemen praten. Samen eten ze een ijsje totdat Chloe vlak voor Gregs ogen verdwijnt. Greg wordt wakker in een ziekenhuis en daar start een avontuur om te achterhalen wat er in vredesnaam is gebeurd.

In tegenstelling tot vele andere snelle mobiele games, is Lost Echo een game waar je voor langere tijd induikt. Hoewel het verhaal soms wat ongemakkelijk geschreven is, blijft het interessant genoeg om door te spelen. Dat de wereld er zo mooi uitziet helpt ook om deze  te willen ontdekken.

In de game zul je namelijk alle hoekjes bekijken om te zien wat je kunt gebruiken om verder te komen in het verhaal. Je spreekt personages en je lost puzzels op. De game heeft twee verschillende modi. Eentje voor gamers die wel vaker een adventuregame spelen en een casual mode met makkelijkere puzzels en hints.

Lost Echo voor Android downloaden

Lost Echo is te nu downloaden in de Google Play Store via onderstaande link. De game kost 2,99 euro, vraagt om 310MB vrije ruimte en draait enkel op apparaten met Android 2.3.3 of hoger.

Download Lost Echo in Google Play (2,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu