Lowlands 2011 Android-app: altijd programma en plattegrond bij de hand

Lowlands 2011 Android-app: altijd programma en plattegrond bij de handFestivalgangers die dit jaar naar Lowlands kunnen gaan kunnen nu al bijbehorende Android-app downloaden. Met de Lowlands-app heb je altijd het programma bij de hand, zodat je precies weet hoe laat je favoriete band begint. Naast een handige plattegrond en informatie over de artiesten kun je ook het laatste Lowlands-nieuws lezen via de applicatie.

Een leuk handigheidje bij het programma is dat je kunt aangeven wat je favoriete artiesten zijn. Zo kun je van tevoren je ideale programma uitstippelen. Ook de twitteraccounts van Lowlands, 3FM en de meeste artiesten zijn via de applicatie te benaderen. Zo blijf je op de hoogte van eventuele programmawijzigingen en ander belangrijk festivalnieuws.

Lowlands wordt dit jaar van vrijdag 19 augustus tot zondag 21 augustus gehouden in Biddinghuizen. Voor diegenen die het hele weekend er naartoe gaan wordt wel aangeraden om voor de zekerheid een papieren boekje met programmagegevens als back-up te gebruiken mocht de batterij van je telefoon het begeven. Een extra batterij meenemen kan ook geen kwaad.

Downloaden via Android Market: Lowlands 2011 (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.