Lowlove: alles over Lowlands op je Android

Redactie
13 augustus 2013, 7:51
1 min leestijd
Lowlove: alles over Lowlands op je Android

lowloveLowlove begon als een klein hobbyprojectje, uit liefde voor het muziekfestival Lowlands en omdat de site volgens initiatiefnemer Bas Timmers toentertijd ‘zo enorm ongebruiksvriendelijk’ was. Inmiddels is het de vierde jaargang van Lowlove en de Android-app heeft een flinke update gekregen, waaronder een handige offlinemodus. Want wie ooit op een festival is geweest, weet dat je niet moet vertrouwen op een stabiel werkende internetverbinding.

Daarnaast is de app voorzien van beschrijvingen van alle acts die op Lowlands spelen en een blokkenschema. Door acts als favoriet aan te merken, kun je ook je eigen routeschema maken. Uiteraard geeft de app een notificatie als je favorieten op het punt staan om te gaan spelen.

Lowlove krijgt ook nieuws

De Lowlove-app krijgt door de update ook pusbberichten bij groot nieuws, nieuwsartikelen waardoor je de app het gehele jaar door kunt blijven gebruiken en natuurlijk een plattegrond van het festivalterrein. Altijd handig.

Lees verder na de advertentie.

De app wordt geheel in elkaar gezet en onderhouden door vrijwilligers. “Dit betekent dat we tamelijk trots zijn op onze apps en op de ratings die die krijgen in Google Play”, aldus Timmers.

Lowlove is gratis in Google Play te downloaden en beschikbaar voor apparaten met Android 2.2 (Froyo) en hoger. Lowlands vindt plaats van 16 tot 18 augustus.

Download: Lowlove (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender