Dit is de beste vervanger voor je fotogalerij-app

Redactie
17 januari 2015, 15:23
1 min leestijd
Dit is de beste vervanger voor je fotogalerij-app

Lumific is een fraaie fotogalerij-app die met zijn Material Design, handige features en snelle updates één van de beste vervangers voor je huidige galerij-app  is.

Lees verder na de advertentie.

“Jouw foto’s, op een fijne manier aangepast, gesorteerd en doorzoekbaar”, aldus  Lumific over zijn app, die sinds kort in Google Play beschikbaar is.  Lumific sorteert je foto’s op een hele fijne manier, waarbij je bijvoorbeeld  media kunt sorteren  op datum, locatie en zelfs scene, waarbij de app kijkt welke foto’s bij elkaar horen.

Lumific  herkent en sorteert jouw foto’s automatisch, waardoor je zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het organiseren van je foto- en videogalerij.

Lumific zit boordevol functies

Lumific herkent zogeheten evenementen en voegt foto’s vervolgens samen. Het evenement kun je zelf een naam geven. Daarnaast verbetert  de app  automatisch je foto’s, door ze bijvoorbeeld recht te maken en aan te passen aan het formaat voor in de galerij. Bij foto’s is het mogelijk om ze niet in het overzicht te tonen, maar wel op je toestel te bewaren. Ideaal middel tegen pottenkijkers.

Verder ondersteunt  Lumific het tonen van geanimeerde video’s en gifjes in het foto-overzicht. Alle media kun je via de ingebouwde deelfunctie van Android delen, en andere basisfuncties als een foto instellen als achtergrond zijn ook aanwezig.

De komende tijd gaat  Lumific zich richten op het toevoegen van een backupfunctie, waardoor foto’s naar jouw favoriete clouddienst worden geüpload.

Download  de app  in Google Play

Lumific is gratis in Google Play te downloaden voor apparanten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download  Lumific in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu