Maak je Android-toestel weer helemaal schoon met de app 1Tap Eraser

Redactie
4 september 2012, 16:07
1 min leestijd
Maak je Android-toestel weer helemaal schoon met de app 1Tap Eraser
1Tap Eraser

Het cache-geheugen van je Android-toestel neemt vaak veel ruimte in. Door het cache-geheugen laden applicaties sneller, zoals Facebook, Instagram en Twitter omdat foto’s, informatie en andere content in het geheugen wordt opgeslagen. Maar het cache-geheugen kan soms ook iets te vol raken. Daarom is de 1Tap Eraser een fijne Android-app waarmee je het Android-toestel even compleet kan opschonen en weer met een schone lei kan beginnen.

In de gratis app 1Tap Eraser heb je de mogelijk om het cache-geheugen van apps leeg te maken en de bel-, sms-, web- en zoekhistorie te wissen. Je kunt wisselen tussen een blacklist en whitelist, waarbij de blacklist alle apps en data bevat die opgeruimd mogen worden. De keuze is dan aan jou of je dit automatisch wilt laten uitvoeren (bijvoorbeeld elke dag) of manueel doet. 1Tap Eraser heeft tevens enkele handige widgets waarmee je direct ziet hoeveel geheugen je toestel gebruikt en wanneer je voor het laatste keer het toestel hebt schoongemaakt. En met een druk op de knop voer je weer een nieuwe schoonmaakbeurt uit.

Lees verder na de advertentie.

Het schoonmaken van je toestel kan een positief effect op de snelheid van Android hebben. Omdat Android minder (overbodige) data hoeft in te laden, is de kans groot dat je toestel weer wat sneller reageert.

Download: 1Tap Eraser (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu