Maggy laat je onbeperkt tijdschriften lezen op je Android
Wouter Nijsen
Maggy

Maggy

Gratis

Onze score

7

Maggy is een Nederlandse app waarmee je voor een vast maandbedrag  onbeperkt tijdschriften kunt lezen. De applicatie is sinds kort beschikbaar voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tijdschriften lezen met Maggy

Wie graag tijdschriften leest en dat overal en altijd wil doen, moet Maggy eens checken. Deze app werd een tijdje geleden gelanceerd voor iOS en is sinds een aantal dagen ook in Google Play te vinden. Maggy biedt een groot aanbod van tijdschriften, waaronder de Cosmopolitan, Elle, Esquere, Vrij Nederland en meer. In totaal zitten er 30 magazines in de app verwerkt.

Om een persoonlijk aanbod van tijdschriften te kunnen bieden, vraagt Maggy bij het opstarten om je interesses. Denk hierbij aan tech, sport en media, maar ook onderwerpen als showbizz, gezondheid en wetenschap komen aan bod. In het hoofdmenu kun je vervolgens bladeren door verschillende magazines of een top 50 bekijken met de populairste artikelen.

Een belangrijk onderdeel van de app is Maggy Today. Hier vind je elke dag een nieuwe selectie van artikelen die je kunt checken. In het Your Maggy-scherm staan bepaalde stukken  uit tijdschriften die je mogelijk interessant vindt. Handig is de mogelijkheid om offline leeslijsten aan te maken, zodat je ook zonder (mobiele) internetverbinding rustig kunt lezen. Je voegt stukken toe door in het betreffende artikel op de roze actieknop bovenin te tikken.

Wanneer je je in  de app hebt geregistreerd, kun je 30 dagen gratis tijdschriften lezen. Hierna krijg je de optie om je te abonneren, waarna je elke maand 5,99 euro betaalt. Houd er overigens rekening mee dat het abonnement elke maand automatisch wordt verlengd.

Maggy voor Android downloaden

Wil je Maggy eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 2,5MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger.

Download Maggy voor Android in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.