Blijft het mooi weer? Deze app laat je dat op fraaie wijze zien

Wouter Nijsen
5 juni 2015, 10:45
1 min leestijd
Blijft het mooi weer? Deze app laat je dat op fraaie wijze zien

Met MagicalWeather heb je altijd informatie over het weer op zak. De app is nu voor Android beschikbaar, ziet er aantrekkelijk uit en is bovendien helemaal gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk het weer  met MagicalWeather

MagicalWeather is een nieuwe weer-app van MeteoGroup, een bekend weerbedrijf uit Nederland. De app was al een tijdje beschikbaar voor iOS, maar is er nu dus ook voor Android. Met MagicalWeather heb je toegang tot het lokale weerbericht, maar ook voor bekende steden over de hele wereld. Het lokale weer is logischerwijs het meest interessant, mede door de manier waarop het wordt weergeven. De app maakt namelijk gebruik van fraaie animaties, die voortdurend worden aangepast.

MagicalWeather werkt verder aan de hand van blokken, waarmee je verschillende steden kunt selecteren. Het weer wordt voor een aantal dagen in het vooruitzicht getoond, maar heel ver gaat het  niet. Door bij een stad naar rechts te vegen, tover je het weer voor de komende uren op het scherm.

De applicatie biedt verder weerrapporten voor ruim twee miljoen locaties. Je kunt zelf locaties aan het overzicht toevoegen, zodat je niet telkens hoeft te zoeken. Dat is vrij simpel en werkt vlot aan de hand van het icoontje rechtsboven. Hierbij is het ook erg handig dat MagicalWeather je een onbeperkt aantal locaties laat opslaan.

MagicalWeather voor Android downloaden

MagicalWeather is via onderstaande link gratis te downloaden uit Google Play. De app is 26MB groot en vereist Android 2.3 of nieuwer voor de installatie.

Download MagicalWeather in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu