De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Magikarp Jump: zwakste Pokémon krijgt hoofdrol in eigen game

Thomas Haenen
26 mei 2017, 13:45
2 min leestijd
Magikarp Jump: zwakste Pokémon krijgt hoofdrol in eigen game

Magikarp Jump is een game die volledig draait om één van de zwakste Pokémon. Het alternatief voor Pokémon GO is vanaf vandaag beschikbaar in de Play Store.

Lees verder na de advertentie.

Magikarp Jump beschikbaar

Fans van Pokémon zijn waarschijnlijk wel bekend met Magikarp. Het watermonster is één van de zwakste Pokémon, die pas echt waardevol is als hij evolueert naar Gyarados. Magikarp heeft nauwelijks aanvallen en heeft zelfs al moeite met zwemmen. Toch heeft The Pokemon Company besluiten de vis zijn eigen game te geven, die vanaf nu voor Android beschikbaar is.

In de game moet je jouw monster zo hoog mogelijk laten springen. Dat doe je door hem uitgebreid te trainen en hem regelmatig te voeren. Je behandelt Magikarp daarmee in feite als een Tamagotchi, die sterker wordt als je er meer liefde en aandacht aan geeft. Het uiteindelijke doel: de League Champion worden door het allerhoogst van alle Magikarps te springen. Van je beste tussentijdse scores worden automatisch screenshots gemaakt, zodat je tegen je vrienden kunt opscheppen over de resultaten.

Je kunt jouw Magikarp natuurlijk eindeloos blijven trainen, maar op een gegeven moment heeft elk monster het maximale van zijn kunnen behaald. Zodra je level 20 bereikt, krijg je de optie om een nieuwe Magikarp te vangen en daarmee opnieuw te beginnen. Wel is elk monster net een tikkeltje krachtiger dan het vorige, waardoor je wordt aangemoedigd om alsmaar door te spelen.

Hoewel je de game gratis kunt downloaden, zijn er verschillende in-app aankopen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld investeren om je Magikarp sneller te laten groeien, of kies voor decoratie die de leefomgeving van het beestje mooier maakt.

Magikarp Jump voor Android downloaden

Je kunt Magikarp Jump downloaden in de Play Store via onderstaande link. Het spel is gratis en werkt op elk toestel met Android 4.1 of nieuwer.

Download Magikarp Jump in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu