Uitstekende mail-app Mailbox eindelijk Nederlandstalig

mailbox-appDe uitstekende mail-app Mailbox is van een update voorzien die onder andere de Nederlandse, Franse en Duitse taal toevoegt. Verder heb je na het installeren van de update de mogelijkheid om je e-mails te printen (mits je beschikt over Android 4.4+), berichten te markeren als spam en berichten permanent te verwijderen uit de prullenbak of spammap. Tot slot heb je de optie om zelf swipe-patronen te maken voor het uitvoeren van bepaalde acties binnen de app.

De Mailbox-app, die onlangs werd opgekocht door Dropbox, is na de update alleen maar beter geworden. Het unieke aan Mailbox is dat het je berichten als todo’s behandelt. Mails stromen in één map binnen en met veegbewegingen kun je ze archiveren, verwijderen, toevoegen aan een lijst of markeren als herinnering. In het laatste geval verschijnen ze op een later tijdstip weer in je inbox, zodat je ze dan kunt bekijken en afhandelen.

Mailbox-app downloaden

Ben je klaar met het lezen van de mail, dan kun je deze met een veegbeweging voltooien, waarna hij wordt gearchiveerd. Vind je de weergave van Mailbox maar niets, dan kun je altijd nog voor de conversatieweergave van Gmail kiezen.

Versie 1.1 van de Mailbox-app is gratis beschikbaar in Google Play en weegt 19MB. Je hebt voor de app Android 4.0.3 of nieuwer nodig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Mailbox in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.