Mailbox update brengt fijne snelle acties in notificatiebalk

Redactie
28 april 2014, 13:41
1 min leestijd
Mailbox update brengt fijne snelle acties in notificatiebalk
mailbox

De Mailbox Android-app heeft een update gekregen waardoor je e-mails nog sneller kunt behandelen. De app is voortaan voorzien van actieknoppen bij de notificatie, waardoor je snel en gemakkelijk een e-mail kunt archiveren/verwijderen, sluimeren of beantwoorden. Hierdoor hoef je niet meer per se eerst Mailbox op te starten, maar kun je direct bij een notificatie actie ondernemen. Het is de eerste grote Mailbox update die enkele nieuwe veelgevraagde features introduceert.

Oh, en degenen die Mailbox installeren krijgen gratis 1GB bij Dropbox, het moederbedrijf van Mailbox. Je kunt de app vervolgens gewoon weer verwijderen en toch de 1GB houden.

Lees verder na de advertentie.

Mailbox update

De unieke eigenschap van Mailbox is dat de app e-mails behandelt als todo’s. Je hebt één inbox waar al je e-mails binnen stromen. Je kunt vervolgens met swipe-acties een e-mail archiveren, verwijderen, aan een lijst toevoegen of als herinnering markeren, om een e-mail op een later moment weer terug in de inbox te laten komen. Enorm handig.

Mailbox wil met deze nieuwe manier van e-mailen het begrip ‘e-mail’ opnieuw uitvinden. Je inbox is met de Mailbox Android-app een todo-lijst, die je kunt onderverdelen in lijsten (films die je moet onthouden, leuke cadeautips of alle e-mails over een aankomende reis), als todo kunt markeren door er een herinnering van te maken en vooral alle e-mails in één inbox – jouw todo-lijst – samen te brengen. Daarnaast maakt Mailbox gebruik van geweldige swipe-acties waardoor het onderhouden van je inbox best een leuk werkje is.

Download

Mailbox voor Android is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Mailbox (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's