De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Make It Rain: nieuwe hit in Google Play nog verslavender dan Flappy Bird

Redactie
22 mei 2014, 12:31
2 min leestijd
Make It Rain: nieuwe hit in Google Play nog verslavender dan Flappy Bird
make it rain android

De nieuwe hit in Google Play is Make It Rain. Na Flappy Bird hebben we eindelijk weer een game die eigenlijk net zo verslavend is als de vogeltjes-game. En dat is te zien aan de omzet, want de ontwikkelaar verdient elke dag 50.000 dollar aan de game. Dat is net zo veel als de maker van Flappy Bird toen de game op zijn hoogtepunt was.

In de Make It Rain Android-game is het de bedoeling om zo veel mogelijk geld te verdienen. Hoe? Door speciale upgrades aan te schaffen die je sneller geld laten verdienen, maar vooral door te swipen. Heel veel te swipen. De uitdrukking ‘make it rain’ is namelijk afkomstig van rappers die een stapel geld pakken en gaan vegen, waardoor alle biljetten door de lucht dwarrelen.

Lees verder na de advertentie.

Make it Rain Android

De dollars die je in de game verdient, kun je spenderen aan verschillende upgrades. Zo kun je bijvoorbeeld de geldbiljetten een hogere waarde geven, waardoor je met elke swipe meer verdient. Of een grotere emmer kopen waar elke seconden extra dollars in verdwijnen. Of het aantal dollars dat per seconde in de emmer verdwijnt verhogen. Je kunt het zo gek niet bedenken, en de Make It Rain Android-game heeft er een oplossing voor. Zo kun je bijvoorbeeld een politie campagne starten om meer geld te ontvangen of bonussen krijgen bij het veelvuldig swipen van biljetten.

make-it-rain-ios-game-1

Er zijn ook in-app-aankopen aanwezig waarmee je sneller meer geld kunt verdienen. Volgens de ontwikkelaar is Make It Rain een succes om dat het anders is dan alle games die nu beschikbaar zijn in Google Play. “Ik denk dat mensen iets vreemds en anders willen”, aldus de ontwikkelaar.

Download Make It Rain Android

Make it Rain is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download: Make it Rain (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu