Mapapers verandert je omgeving in een achtergrond voor je Android

Michel van 't Klaphek
13 februari 2018, 16:55
1 min leestijd
Mapapers verandert je omgeving in een achtergrond voor je Android

Ben jij je standaard telefoonachtergrond ook zo beu? Maak dan met Mapapers een unieke achtergrond met de plattegrond van jouw stad als basis. Deze kun je naar hartenlust vormgeven door middel van thema’s en kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Maak je eigen achtergrond met Mapapers

Met Mapapers maak je unieke achtergronden voor je telefoon. Niet zomaar wallpapers, maar achtergronden met een persoonlijke twist. Je begint met de plattegrond van een dorp, gebied of stad naar keuze. Deze geef je vervolgens zelf vorm, door middel van enkele thema’s met verschillende kleurcombinaties.

Mapapers

De plattegronden zijn opgebouwd uit vier elementen: gebouwen, water, wegen en land. Al deze lagen kun je verschillende kleurtjes geven. Kies voor een neutraal palet met vooral zwart en wit, of ga voor een felle, flitsende stad in regenboogkleuren. Wat je ook kiest, het is sowieso stukken persoonlijker dan de standaardachtergrond die op je Android-smartphone staat.

Zodra je genoeg geëxperimenteerd hebt en tevreden bent met het eindresultaat, sla je de plattegrond gemakkelijk op als jouw achtergrond. Ze passen zich automatisch aan aan de schermgrootte van jouw telefoon, zodat het altijd strak oogt. Je kunt dagelijks automatisch wisselen tussen je creaties, als je bijvoorbeeld graag regelmatig herinneringen ziet over alle plekken die je al eens bezocht hebt. Of kies ervoor om altijd dezelfde achtergrond te gebruiken.

Downloaden

De app is vanaf nu te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Zorg dat je beschikt over een smartphone met Android 4.2 of hoger. Helaas kost de app wel geld: na aanschaf ben je 1,09 euro lichter.

→ Download Mapapers in Google Play (1,09 euro)

Bron afbeelding: Mapapers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu