De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Lees comics in Material Design met Material Comic Viewer

Redactie
8 juli 2015, 19:01
1 min leestijd
Lees comics in Material Design met Material Comic Viewer

Lees je graag comics? Dan is  Material Comic Viewer mogelijk een hele fijne app voor jou! Geheel beschikbaar in het Nederlands met een Material Design waar je hart sneller van gaat kloppen.

Lees verder na de advertentie.

Material Comic Viewer is de Pocket Casts voor comics. Enorm uitgebreid en vooral met de juiste functies op de juiste plekken. De app ondersteunt  cbr- .rar- .cbz- en .zip-bestanden en leest ook  fotofolders. Door een koppeling met Google Drive, Dropbox en OneDrive kun je gemakkelijk comics vanaf de cloud op je smartphone of tablet downloaden en via het sorteersysteem is een comic opzoeken nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Material Comic Viewer

Material Comic Viewer biedt de optie om collecties samen te stellen en automatisch titels, uitgavenummer en releasedatum te genereren. Je kunt handmatig je comics sorteren en de app onthoudt waar je in een comic bent gebleven. De app laat je ook inzoomen, het volledige scherm gebruiken en snel tussen verschillende comics bladeren. Ook is er een zwart-wit-modus aanwezig, die energiezuinig is bij gebruik met amoled-schermen.

Met de app kun je ook comics als favoriet, gelezen of ongelezen markeren, of ze juist verwijderen waardoor ze geen ruimte meer innemen. Er is verder een uitgebreide zoekfunctie, ondersteuning voor manga en uitgebreide statistiekenpagina aanwezig.

Download  Material Comic Viewer

Material Comic Viewer is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger. De versie zonder advertenties kost 2,42 euro.

Download Material Comic Viewer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's