De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Max Verstappen heeft nu een eigen officiële app

Erwin Vogelaar
27 augustus 2016, 18:57
2 min leestijd
Max Verstappen heeft nu een eigen officiële app

Met de Max Verstappen-app blijf je volledig op te hoogte van alle prestaties van de jonge racer, inclusief berichtjes van Max zelf.

Lees verder na de advertentie.

Max Verstappen-app

Max Verstappen heeft nu zijn eigen app in de Play Store. De jonge racer is in korte tijd wereldberoemd geworden door zijn prestaties in de auto. Zelfs als je niet van Formule 1 houdt, heb je waarschijnlijk zijn naam wel eens gehoord. Een eigen app is dus niet zo vreemd. Binnen de applicatie kun je op verschillende manieren de wereld van Max volgen. Zo verzamelt de nieuwstab alle berichten van de verschillende social media-kanalen en de officiële website. Hier staan dus bijvoorbeeld ook de Instagram-foto’s op die de racer heeft gepubliceerd.

In de kalendertab kun je vervolgens precies zien wat er gaat gebeuren in Max zijn carrière. Door te swipen kun je tussen de verschillende evenementen wisselen. Zo staat er tussen 26 en 28 augustus de Formula 1 Belgian Grand Prix te wachten en is het van 2 tot 4 september tijd voor voor de Formula 1 Grand Premio D’Italia. Bij elk evenement kun je tevens de resultaten van vorig jaar bekijken en gedetailleerde informatie over het circuit vinden. Je kunt in dit scherm ook instellen dat je een notificatie krijgt voor losse vrije trainingen, kwalificaties en races.

Daarnaast kun je de statistieken van Max zien. Van zijn lengte, gewicht en aantal races, tot de auto’s waar hij in gereden heeft. Uiteraard wil team Verstappen ook geld verdienen met de app, want je krijgt makkelijk toegang tot de Verstappen-shop waar fan-items als t-shirts en petten te koop zijn.

Max Verstappen – Official App downloaden

Je kunt de Max Vertappen-app gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app is maar 4,1MB groot en je hebt minimaal Android 4.1 nodig om te app te kunnen draaien.

Download Max Verstappen – Official App in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu