MAXS maximumsnelheid: weet altijd hoe hard je mag rijden

Wouter Nijsen
10 oktober 2014, 11:55
1 min leestijd
MAXS maximumsnelheid: weet altijd hoe hard je mag rijden
MAXS maximumsnelheid

Met MAXS maximumsnelheid, een Android-app van Nederlandse bodem, weet je altijd wat je huidige snelheid is en hoe hard je mag rijden. Mocht je je een keer niet aan de verkeersregels houden, dan wordt je daarover gewaarschuwd. En wanneer je te hard gereden hebt en je weet dat je een bekeuring krijgt, dan zie je gelijk het bedrag dat je moet betalen.

De ontwikkelaar achter MAXS maximumsnelheid zegt met de applicatie de verkeersveiligheid te verhogen. Omdat de app bestuurders naast de huidige maximumsnelheid ook de boete laat zien wanneer ze deze snelheid overtreden, moet dit mensen ervan weerhouden om te hard te rijden.

Lees verder na de advertentie.

MAXS maximumsnelheid downloaden

MAXS maximumsnelheid

De app werkt zowel overdag als in de avond en ondersteunt zowel lokale wegen als provinciale- en snelwegen. Ook worden tijdsgebonden snelheden getoond, wat de app erg volledig maakt.  Belangrijk om te weten is dat de app gebruikmaakt van je gps-signaal, wat kan betekenen dat de batterij van je toestel sneller leeg raakt.

De ontwikkelaar van de MAXS-app belooft de applicatie te voorzien van goede support. Wanneer MAXS een keer fout zit, kunnen gebruikers dit direct doorgeven zodat de ontwikkelaar de app kan updaten. MAXS maximumsnelheid vereist 20MB aan opslagruimte en minimaal Android-versie 4.0.3. Via de onderstaande link kun je de app downloaden.

Download de MAXS maximumsnelheid-app in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu