McDonald’s brengt Nederlandse app uit vanwege veertigjarig bestaan

Redactie
13 september 2011, 14:55
1 min leestijd
McDonald’s brengt Nederlandse app uit vanwege veertigjarig bestaan
McDonald's brengt Nederlandse app uit vanwege veertigjarig bestaan

Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van McDonald’s in Nederland heeft de fastfoodketen een gratis app uitgebracht. In de Android-app vind je informatie over de producten op het menu van McDonald’s zoals de voedingswaarde en gebruikte ingredienten, ontvang je nieuws over de laatste aanbiedingen en kun je een eigen bestellijst aanmaken. Via de app kun je ook uitzoeken welke van de 226 McDonald’s in Nederland het dichtst bij jou in de buurt ligt.

In de app vind je een overzicht van alle producten en menu’s die McDonald’s in Nederland aanbiedt. Per product staat genoemd welke ingredienten deze bevat en wat de voedingswaardes zijn. Ook zijn allergenen aangegeven, zodat je van tevoren kunt uitzoeken of je niet allergisch bent voor een bepaald McDonald’s product. Via de app kun je ook een complete bestelling opslaan, maar deze is helaas niet door te sturen naar een vestiging van McDonald’s.

Lees verder na de advertentie.

Vooral handig is de restaurantzoeker waarmee je met behulp van je GPS-locatie snel het dichtstbijzijnde McDonald’s restaurant kunt vinden. In de app vind je het laatste nieuws over McDonald’s zoals dagaanbiedingen en andere acties. McDonald’s Nederland is gratis te downloaden in de Android Market en vereist minimaal Android 2.1 of hoger.

Downloaden via Android Market: McDonald’s Nederland (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu