Meditatie on-the-go met Buddhify

Redactie
5 november 2011, 16:00
1 min leestijd
Meditatie on-the-go met Buddhify
Meditatie on-the-go met Buddifhy

Voor een ieder die nogal gespannen is en eigenlijk geen tijd heeft om even rustig tot zichzelf te komen is er nu de meditatie-app Buddhify. Je geeft in de app aan in wat voor situatie je jezelf bevindt en of je een korte of lange meditatie wilt doen en vervolgens hoor je een stem die je tot rust praat. Je kan de app thuis gebruiken of als je onderweg bent.

De vier situaties waar je uit kunt kiezen zijn thuis, aan het reizen, lopend door de stad of als je aan het sporten bent. Vervolgens kies je wat voor soort meditatie je wilt doen en of dit lang (10 minuten) of kort (3 minuten) moet duren. Vervolgens hoor je een (Engelse) stem die je vertelt wat je moet doen. Hierbij heb je de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijk stem. In totaal zijn er 32 verschillende situaties waar Buddhify te gebruiken is.

Lees verder na de advertentie.

De app heeft ook een dashboard waar al je vorderingen worden bijgehouden. Iets wat misschien niet helemaal overeenkomt met de principes van het Boeddhisme maar wel handig om te zien welke meditaties je allemaal al hebt gedaan. De app is ook te gebruiken met twee personen, alleen is het dan wel de vraag of dit wel bevorderlijk is voor de rust. Buddhify is voor 1,89 euro te downloaden in de Android Market. De applicatie kent momenteel nog wel wat problemen, maar volgens de makers zal hier snel een update voor verschijnen.

Downloaden via Android Market: buddhify (€1,89)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu