De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Blogplatform Medium brengt officiële Android-app uit

Redactie
25 juni 2015, 12:15
1 min leestijd
Blogplatform Medium brengt officiële Android-app uit

Het blogplatform Medium, waar gebruikers middels een fraai design verhalen publiceren, heeft een officiële Android-app uitgebracht. De app wil gebruikers stimuleren om te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Als je één ding doet op Medium, dan is het lezen. Het platform is opgericht door Twitter-bedenkers Evan Williams en Biz Stone, en werkt nauw samen met het sociale netwerk. Het idee achter Medium is dat iedereen een platform moet hebben om te publiceren – of je nu een journalist, blogger of juist geen schrijver bent. Medium is door velen positief ontvangen, mede door de opmaak van de website waardoor gebruikers rustig kunnen lezen.

Zo werkt de Medium Android-app

De Android-app wil je net als de website lekker laten lezen, met verschillende tabbladen voor onder andere de beste verhalen en jouw bookmarks. De app gebruikt Googles Material Design en toont voorbeelden van verhalen in eenzelfde soort kaarten als Google Now gebruikt. Tijdens het lezen van een verhaal kun je middels de app op specifieke zinnen reageren en stukken markeren.

Medium-gebruikers die op het platform publiceren  hebben ook de mogelijkheid om met de  app een verhaal te schrijven. Hoewel niet iedereen zal tikken via de app, is het wel handig dat gebruikers snel aanpassingen in hun publicaties kunnen doorvoeren.

Download de Medium Android-app

Medium is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.4 en hoger.

Download Medium in Google Play (gratis)

Bron: Medium
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu