Meer iPhone-spellen op weg naar Android

Redactie
24 september 2010, 21:30
1 min leestijd
Meer iPhone-spellen op weg naar Android
Mega Jump

Het aantal gebruikers van een Android-telefoon blijft met een razend tempo groeien. Dat realiseren de iOS-ontwikkelaars ook. Er komen dan ook constant nieuwe games binnen in de Android Market, die eerder op het besturingssysteem van Apple verschenen. Na Fruit Ninja en Angry Birds zijn binnenkort spellen als Mega Jump en Jet Star Stunts aan de beurt.

Het concept van Mega Jump is niet nieuw. Er bestaat namelijk een game die Hyper Jump heet en bijna hetzelfde is. De bedoeling van het spel is om zo hoog mogelijk te komen. Dit doe je door munten te pakken. Deze munten zorgen voor een bepaald effect, waardoor je nog hoger kan klimmen. Mega Jump is binnen een aantal weken te vinden in de Android Market. Hieronder staat een filmpje van Mega Jump en van Hyper Jump.

Lees verder na de advertentie.

Mega Jump

Hyper Jump

De andere game heet Jet Car Stunts. Deze game is al enige tijd te spelen op iOS-apparaten en zal binnenkort ook op Android-telefoons te spelen zijn. Jet Car Stunts werkt samen met OpenFeint PlayTime. Met OpenFeint PlayTime is het mogelijk om games te spelen tegen Android en iPhone-gebruikers. Het is de bedoeling dat je de obstakels ontwijkt en de finish haalt. Je racet op een hele hoge snelheid en maakt hoge jumps en met behulp van de rocket booster geef je jouw auto extra snelheid. Als je in de lucht hangt kan je ook nog bijsturen om goed te landen. Helaas moeten we nog een tijdje wachten op deze game. Jet Car Stunts komt waarschijnlijk pas eind dit jaar uit op de Android Market.

Jet Car Stunts

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's