De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Instagram-app krijgt ondersteuning voor meerdere accounts’

Gijs Ettes
27 november 2015, 16:22
1 min leestijd
‘Instagram-app krijgt ondersteuning voor meerdere accounts’

Instagram test in de bètaversie van zijn Android-app de functie om meerdere gebruikersaccounts in te stellen. Versie 7.12.0 bevat de optie om meerdere Instagram-accounts  te koppelen, zo meldt Android Police.

Lees verder na de advertentie.

Meerdere Instagram-accounts instellen

Deze versie van de Instagram-app is overigens niet in Google Play te downloaden, all kun je je wel aanmelden voor de bèta. Heb je daar geen zin in, dan kun je handmatig het apk-bestand downloaden via deze link. Hoe het installeren van dergelijke bestanden precies in zijn werk gaat, lees je hier.

instagram-accounts

Na installatie open je Instagram en ga je naar de instellingen. Scrol vervolgens helemaal naar beneden en je moet de optie `Account toevoegen` tegenkomen. Druk hierop en je krijgt de mogelijkheid om een nieuw account aan te maken of eentje toe te voegen. Heb je een tweede account toegevoegd, dan kun je vanuit je profiel gemakkelijk wisselen. Bovenstaande screenshots tonen hoe dit in zijn werk gaat.

Het zou overigens gaan om een beperkte test, dus kan zijn dat de optie  om meerdere Instagram-accounts in te stellen nog niet bij iedereen verschijnt. Of en wanneer de functie voor alle gebruikers beschikbaar wordt, is niet bekend.

Lees het laatste nieuws over Instagram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu