Populaire opslagdienst MEGA krijgt officiële Android app, 50GB gratis

Redactie
4 juli 2013, 16:02
1 min leestijd
Populaire opslagdienst MEGA krijgt officiële Android app, 50GB gratis
mega android app

De populaire opslagdienst MEGA, waar gebruikers 50GB aan beveiligde opslagruimte krijgen, heeft eindelijk een officiële Android-app. De nieuwe MEGA Android app vervangt het oude Mega Manager, heeft een geheel nieuw design en wordt voortaan door de eigenaren van MEGA beheerd. Degenen die zich aanmelden bij de online opslagdienst uit Nieuw-Zeeland krijgen gratis 50GB aan opslagruimte en kunnen bestanden versleutelen om hierna met anderen te delen, die met een speciale code het bestand kunnen ontsleutelen.

Het nieuwe design oogt meer simplistisch en rustiger en geeft meer ruimte aan de bestanden die op je online opslag staan. Het nieuwe design kenmerkt zich door zwarte balken en het MEGA-logo, en de onderste balk laat alle mogelijke acties zien die je met de app kunt uitvoeren. Hier vallen onder andere uploaden, verversen, verwijderen en verplaatsen onder. Ook kan er vanuit de app een bestand of map worden gedeeld.

Lees verder na de advertentie.

MEGA Android app screenshots

Daarnaast worden er voortaan thumbnails weergegeven die rechtstreeks van MEGA komen. Dit geeft de gebruiker een beter overzicht van al zijn bestanden. Daarnaast is de bug opgelast waardoor de camerasynchronisatie niet meer zou werken en kunnen gebruikers nu de MEGA Android app update elke folder selecteren die ze maar willen.

Download: MEGA (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu