Met Walli ontdek je duizenden nieuwe achtergronden voor je Android

Thomas Haenen
9 januari 2017, 17:05
2 min leestijd
Met Walli ontdek je duizenden nieuwe achtergronden voor je Android

Begin het nieuwe jaar met één van de duizenden achtergronden die te vinden is via Walli. Zo vergeet je al snel de meegeleverde standaardachtergrond van de fabrikant van je smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Walli voor Android

De één kiest er voor een eigen foto als achtergrond in te stellen, de ander gaat voor het handjevol achtergronden dat de meeste fabrikanten meeleveren met hun smartphones. Maar wat als je iets unieks zoekt, maar niet direct de behoefte hebt om je partner, kinderen of andere familieleden pontificaal in beeld te plaatsen?

Daarom is er Walli, een app waar duizenden artiesten wereldwijd hun werk delen. Dat werk kun je vervolgens direct instellen als achtergrond. Zo kun je altijd wel een achtergrond ontdekken die past bij jouw smaak. Van kleurrijke hondentekeningen tot imposerende foto’s van het sterrenstelsel, in deze app zijn ze allemaal terug te vinden.

Walli beschikt over een zogenaamde Featured-sectie, waarin de favoriete achtergronden van de ontwikkelaars terug te vinden zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om te filteren op de meest populaire en recente ontwerpen, voor als je mee wil met de massa of juist vooruit wil lopen op de zaken. Ga je liever gerichter op zoek, dan zijn er nog verschillende categorieën om zelf achtergronden te ontdekken.

Je kunt individuele achtergronden liken om ze later terug te vinden, of downloaden voor een later moment. Desgewenst kun je er ook voor kiezen op de achtergronden direct van uit de app in te stellen op jouw smartphone. Denk je dat jij het beter kunt? Iedereen kan zijn achtergronden delen via de app. Wellicht pronkt jouw kunstwerkje straks ook bovenaan de lijst met populairste wallpapers.

Walli voor Android downloaden

Walli downloaden kan via onderstaande link naar de Play Store. De app is volledig gratis en werkt op elk toestel met Android 4.1 Jelly Bean of nieuwer.

Download Walli in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu