Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Microsoft brengt officiële Android-app Outlook uit, beschikbaar in Google Play Store

Redactie
28 november 2012, 11:22
1 min leestijd
Microsoft brengt officiële Android-app Outlook uit, beschikbaar in Google Play Store

Microsoft heeft vandaag de officiële Outlook-app uitgebracht. Outlook gaat onder andere Hotmail- en Live-adressen vervangen en de nieuwe website is helemaal in de stijl van Windows 8. De Android-app doet in de basis veel goed: je kunt e-mails versturen, via push ontvangen, je kalender en folders synchroniseren, bijlagen bekijken en meerdere Outlook-accounts gebruiken. Maar het design van de Outlook-app is echt om van te walgen.

Toegegeven: de officiële Hotmail-app was ook niet bepaald de mooiste app, maar het is toch echt vreemd waarom Microsoft een vrij lelijk en sterk verouderd app-design in de Google Play Store beschikbaar stelt. De app lijkt voor Android 2.2 Froyo ontwikkeld te zijn. Outlook is te gebruiken op Android-toestellen met Android 2.1 tot 2.3.3 en 4.0 tot 4.1. Op dit moment is de app nog niet compatibel met Honeycomb (tablets) en de laatste Jelly Bean-versie (smartphones en tablets).

Lees verder na de advertentie.

Aan de screenshots te zien is de app getest op een Galaxy Nexus. Het is daarom vrij vreemd waarom Microsoft niet hun eigen Metro-design hanteert (denk aan het mooie My Xbox Live of Xbox SmartGlass) of gewoon het populaire Holo-interface van Android 4.0 Ice Cream Sandwich gebruikt.

Download: Outlook.com

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu