De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Microsoft brengt Tamagotchi-app Kinectimals voor Android uit

Redactie
16 juni 2012, 14:10
1 min leestijd
Microsoft brengt Tamagotchi-app Kinectimals voor Android uit

Microsoft draagt Android deze week een warm hart toe. Eerst brachten ze de mobiele automatiserings-app on{x} voor Android uit, kwamen hierna met de officiële Xbox LIVE-app en nu brengt Microsoft zijn eerste Android-game uit. Kinectimals is een zogeheten Tamagotchi-app voor Android en is gebaseerd op Kinectimals voor Xbox Kinect. Beide games zijn vooral voor kinderen bedoeld, waarbij je een digitaal huisdier moet verzorgen en vertroetelen.

In Kinectimals verzorg je een welp en voed je hem of haar spelenderwijs op. Je kunt ze voeren, met ze knuffelen en met ze spelen. En als je de Tamagotchi nog kunt herinneren, weet je hoe leuk Kinectimals voor kinderen kan zijn. Als je de game al voor de Xbox 360 hebt, krijg je na aanschaf van de Android-versie vijf nieuwe dieren bij je console-spel. Een leuke bijkomstigheid voor de kinderen (of misschien wel jezelf).

Lees verder na de advertentie.

Hopelijk zet Microsoft deze lijn voort, want ze hebben genoeg game-titels die het erg goed in de Google Play Store kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan HALO, Age of Empires en Fez.

Download: Kinectimals (€ 2,73)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu