De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Downloadtip: Microsoft Office nu gratis voor Android

Redactie
28 maart 2014, 10:08
1 min leestijd
Downloadtip: Microsoft Office nu gratis voor Android
microsoft office android

De Microsoft Office Android-app is voortaan geheel gratis te gebruiken op Android-smartphones. Eerder was de Android-app alleen beschikbaar voor betalende Office 365-abonnees, nu kan iedereen van de functies van Office gebruikmaken. Helaas is de app alleen gratis toegankelijk op smartphones: de aankomende tablet-versie vergt nog wel een dergelijk abonnement.

Een abonnement op Office 365 kost 10 euro per maand of 99 euro per jaar. Degenen die graag documenten willen bekijken of aanpassen op hun smartphone kunnen dit nu voortaan wel gratis doen.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Office Android

Met de Microsoft Office Android-versie kunnen gebruikers documenten van Word, Excel en Powerpoint openen, bekijken en bewerken met de standaard aanpassingen die Office biedt. Denk bijvoorbeeld aan het lettertype, de grootte of de kleur. Met de app kun je documenten direct uit e-mails openen of gebruikmaken van de cloud van Microsoft, zoals OneDrive.

Ook worden alle wijzigingen die je doorvoert direct opgeslagen en, indien verboden met de cloud, naar andere apparaten gepusht. Hierdoor heb je altijd de meest recente versie van het document waar je aan werkte. Het design is daarbij geoptimaliseerd voor gebruik met touchschermen van smartphones.

Download

Microsoft Office Mobile is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download: Microsoft Office Mobile (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu