De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Microsoft Office-apps voor Android voorzien van grote update

Wouter Nijsen
17 maart 2016, 9:23
1 min leestijd
Microsoft Office-apps voor Android voorzien van grote update

Microsoft heeft zijn Office-apps voor Android, bestaande uit Word, PowerPoint en Excel, van een forse  update voorzien. Alle apps hebben nieuwe features gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Office  update

De belangrijkste toevoeging is autosave. Een functie die we kennen van de desktopversie van Office, maar die nog niet beschikbaar was op Android. De feature  slaat de wijzigingen die je maakt automatisch op, zonder dat je hiervoor op een knopje hoeft te tikken. De autosave-functie is ook uit te schakelen als je je documenten liever handmatig opslaat.

Daarnaast slaan Word, PowerPoint en Excel ook de versiegeschiedenis op. Hierdoor kun je gemakkelijk terugschakelen naar een eerdere versie van een bestand. Dat kan handig zijn wanneer  je bijvoorbeeld stukken tekst wilt terughalen.

Ook nieuw is dat je voortaan met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde bestand kunt werken. Dit werkt op eenzelfde manier als Google Docs, al worden wijzigingen niet in realtime getoond. Tot slot is de zogeheten Designer-functie aan PowerPoint toegevoegd. Deze feature gebruik je om je presentatie te voorzien van een fraaie opmaak. Je kunt eigen foto`s toevoegen vanuit de galerij, maar ook kiezen uit verschillende thema`s of layouts.

Download de Office-apps

De Office-apps van Microsoft zijn via onderstaande link te downloaden. De applicaties zijn gratis in gebruik en vereisen Android 4.4 (KitKat) of hoger.

Download Microsoft Word in Google Play (gratis)
Download Microsoft PowerPoint in Google Play (gratis)
Download Microsoft Excel in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu