De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Download: Microsofts vertaal-app nu beschikbaar voor Android (Wear)

Gijs Ettes
7 augustus 2015, 7:51
1 min leestijd
Download: Microsofts vertaal-app nu beschikbaar voor Android (Wear)

Microsoft heeft een vertaal-app uitgebracht die werkt met de meeste Android-smartphones en ook compatibel is met Android Wear. Met de app kun je zinnen inspreken  en  vervolgens vertalen  naar een andere taal.

Lees verder na de advertentie.

Simpele zinnen vertalen met Microsoft Translator

microsoft translator

Microsoft Translator ondersteunt op dit moment 50 talen, waaronder het Nederlands, Engels, Chinees, Spaans, Duits en Frans. Maar ook minder bekende talen als het Hongaars, Maltees, Fins, Welsh en Urdu kunnen worden  vertaald. Houd in de app het microfoontje vast, spreek een zin en je krijgt direct een vertaling die de app desgewenst kan uitspreken. Ook op een Android Wear-horloge kun je zinnen vertalen, al is het alleen mogelijk om ze met een smartphone uit te laten spreken. De Android Wear-smartwatches die momenteel op de markt zijn, hebben namelijk geen speaker.

Verder kun je met de  smartphone-app bepaalde vertalingen opslaan voor later gebruik, zinnen intypen (voor als er veel omgevingsgeluid is) en vertalingen knippen en plakken naar andere apps. Het werkt allemaal relatief vlekkeloos en vanuit de app is het gemakkelijk om talen aan te passen.

Microsoft Translator is gratis beschikbaar in Google Play en met 5,3MB een vrij kleine download. Wel moet je toestel minimaal voorzien zijn van Android 4.3 (Jelly Bean).

Download Microsoft Translator in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu