face swap

Face Swap

Gratis

Onze score

7

Er zijn talloze face swap-apps in de Play Store te vinden, en nu heeft ook Microsoft er eentje. De app is simpel van opzet en vrij van advertenties.

Maak je eigen memes

Na het opstarten van Face Swap is het direct zaak om een selfie te maken. Daarbij wordt je gezicht op een soort mal geplaatst, zodat deze gemakkelijk in verschillende scènes is te gebruiken. Denk aan fashion, haarstijlen en sport. Wil je even checken hoe je eruitziet met een baard en donkere lokken, dan is dat zo gepiept. Op dezelfde manier kun je je hoofd op dat van een voetballer plakken.

face swap app

Face Swap laat je ook foto’s uit je galerij importeren, zodat je een vriend of vriendin in een grappige afbeelding kunt plaatsen. Ideaal voor het maken van memes, want vanuit de app zijn ook eenvoudig teksten in te voegen. Verder kun je foto’s van het web gebruiken om jezelf in te ‘fotoshoppen’. Desgewenst kan de app zich daarbij beperken tot rechtenvrije afbeeldingen, zodat je je creaties kunt delen zonder copyrightclaims aan de broek te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Helaas is het niet mogelijk om met Face Swap gezichten in realtime met elkaar te verwisselen. In tegenstelling tot soortgelijke alternatieven in Google Play is de app van Microsoft wel helemaal vrij van reclame. Face Swap is bovendien ontzettend simpel van opzet en levert best aardige resultaten op. Die kun je vervolgens eenvoudig delen via social media of opslaan in de galerij van je Android-toestel.

Face Swap downloaden in Google Play

Face Swap neemt circa 47MB in beslag en vereist Android 4.4 of nieuwer. Vreemd genoeg vraagt de app naast toegang tot je camera en foto’s ook permissie om je telefoonstatus en -identiteit te lezen. Word je daar niet ongerust van, dan pluk je de app via onderstaande link uit Google Play.

Download Face Swap in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.