Middle Manager of Justice: toffe superhelden-game van Double Fine

middle manager of justiceDouble Fine kennen de meeste gamers wel van Psychonauts en Brütal Legend. Nu komt de gevierde ontwikkelaar met superhelden-game Middle Manager of Justice.

Double Fine-titel Middle Manager of Justice bestaat al sinds 2012 voor iPhone en iPad, maar maakt nu eindelijk de sprong naar het Android-platform. De game kost je initieel niets, maar bepaalde extra’s kosten je wel wat euro’s.

In Middle Manager of Justice ben je eigenlijk de manager van een team vol superhelden, want die moeten er immers ook zijn. Deze superhelden moet je zelf aannemen en bezighouden in het kantoor om hun vaardigheden te verbeteren, bijvoorbeeld door ze hun kracht of gezondheid te laten trainen. Als er vervolgens gevaar op de loer ligt, is het tijd om al die getrainde superhelden aan te sturen in het gevecht tegen de kwade krachten die superhelden doorgaans bestrijden.

Het is natuurlijk wel te verwachten bij een ontwikkelaar als Double Fine, maar Middle Manager of Justice heeft een erg mooie grafische stijl, die vooral aan een interactief stripboek doet denken. Met de humor zit het ook helemaal goed. Aangezien de download in Google Play gratis is, is er dus weinig reden om Middle Manager of Justice niet even uit te proberen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Middle Manager of Justice (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.