Might & Magic Clash of Heroes: uitstekende rpg-game in Play Store beschikbaar

Redactie
25 juni 2013, 17:01
1 min leestijd
Might & Magic Clash of Heroes: uitstekende rpg-game in Play Store beschikbaar
Might & Magic Clash of Heroes

Might & Magic Clash of Heroes, de zeer populaire en gerenommeerde roleplayinggame (rpg), is eindelijk voor Android-smartphones en -tablets in de Play Store te downloaden. De game wordt door veel gamemedia gezien als één van de beste puzzel-rpg’s van de afgelopen jaren.

Might & Magic Clash of Heroes werd oorspronkelijk op de Nintendo DS uitgegeven, maar komt na vier jaar ook naar Android. De Android-app is grotendeels hetzelfde als de originele game, waarbij een mix van rpg-elemtenen en moeilijke puzzels de strijd moeten bepalen. Spelers hebben de mogelijkheid om juist heel offensief of juist defensief te spelen, actie-combo’s te leren en zo hun favoriete vechtstrategie verder te ontwikkelen.

Lees verder na de advertentie.

Might & Magic Clash of Heroes: 20 uur gameplay

In de game neem je het op tegen vijandige helden in speciale uitdagingen, maar vecht je ook tegen grote bazen in de bekende boss fights en moet je puzzels oplossen tijdens zenuwslopende gevechten. Na elk gevecht krijgt je personage ervaringspunten erbij waardoor je held steeds krachtiger wordt.

Might & Magic Clash of Heroes biedt ongeveer 20 uur aan gameplay en kent vijf verschillende gameplay-werelden. Bekijk onderstaande trailer voor een indruk van de game. Might & Magic Clash of Heroes is voor 3,99 euro in de Play Store te downloaden en werkt op Android-toestellen met Android 2.3 (Gingerbread) en hoger.

Download: Might & Magic Clash of Heroes (3,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu