MiHome Launcher: update brengt gave dynamische weer-wallpaper

Redactie
30 september 2013, 18:31
1 min leestijd
MiHome Launcher: update brengt gave dynamische weer-wallpaper
MI_20130918_175841

MiHome Launcher, de officiële app van de populaire alternatieve Android-softwareversie MIUI, laat je toestel er net zo kleurrijk en vrolijk uitzien als MIUI.

MiHome Launcher vervangt je huidige homescreen en biedt je meer dan tien verschillende homscreens waar je tussen kunt swipen. De app heeft eigen swipe-effecten, gave widgets en een eigen lockscreen. Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je uit duizenden verschillende thema`s kiezen die onder andere de iconen, wallpaper, geluiden, lockscreen en widgets veranderen.

De update brengt een nieuwe dynamische weer-wallpaper die gebruikers in kunnen stellen. Deze wallpaper laat op basis van je gps-locatie en het weer de weersverwachting en het huidige weer zien. Daarnaast zijn er een nieuwe weer- en klok-widget toegevoegd en een reeks fixes doorgevoerd waardoor de app stabieler en sneller moet draaien.

https://www.youtube.com/watch?v=GYybj-Ab1Q0

Lees verder na de advertentie.

MiHome Launcher downloaden

MiHome Launcher is gratis in Google Play te downloaden. De app werkt met Android versie 2.3 (Gingerbread) en hoger en neemt zo’n 5,7 mb in, zonder extra installatiebestanden of thema’s.

Download: MiHome Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu