Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Mijn Huiswerk helpt scholieren met het organiseren van hun huiswerk

Redactie
23 april 2015, 12:02
1 min leestijd
Mijn Huiswerk helpt scholieren met het organiseren van hun huiswerk

Mijn Huiswerk is een simpele en handige app voor scholieren, waarmee zij hun huiswerk bij kunnen houden en organiseren. Zo vergeet je nooit meer dat je een huiswerkopdracht af moet hebben.

Lees verder na de advertentie.

“Deze handige app helpt je met het bijhouden van je huiswerk doordat je zelf je taken in kunt vullen en zo kunt zien hoeveel dagen je nog hebt”, aldus ontwikkelaar Kevin van Mierlo. De app, die is voorzien van Lollipops Material Design, toont een overzicht met het huiswerk dat de gebruiker de komende tijd af moet hebben. Simpel en doeltreffend.

Dit kun je met  Mijn Huiswerk

Bij het invoeren van huiswerk heb je de mogelijkheid om het vak, het aantal opdrachten en de deadline in te voeren. Ook kun je een herinnering instellen om op de hoogte te worden gehouden van aankomende huiswerkopdrachten. Daarbij is het mogelijk om per huiswerkopdracht de kleur te bepalen.

De herinneringen worden in de notificatiebalk getoond, waarna een melding laat zien voor welke huiswerkopdrachten je een herinnering ontvangt. Als laatste is er een widget beschikbaar waarmee je in één oogopslag je planning kunt zien.

Download  Mijn Huiswerk

Mijn Huiswerk is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Mijn Huiswerk in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu