De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Handig: MijnKPN-app laat je nu openstaande facturen betalen

Jarno Stinissen
28 januari 2016, 18:54
1 min leestijd
Handig: MijnKPN-app laat je nu openstaande facturen betalen

De MijnKPN-app voor Android is van een update voorzien. Het is voortaan mogelijk om openstaande facturen vanuit de app met iDEAL te betalen.

Lees verder na de advertentie.

MijnKPN-app vernieuwd

De optie is beschikbaar in versie 3.10 van de MijnKPN-app, die nu in Google Play te downloaden is. Het betalen van facturen met de app  kan bij rekeningen voor TV, Internet en Bellen van KPN. Hiervoor maak je gebruik van iDEAL, om de betaling snel en veilig  te laten verlopen. Het is vooralsnog niet mogelijk om openstaande facturen van je mobiele abonnement te betalen. Wellicht wordt deze optie in de toekomst alsnog toegevoegd.

Natuurlijk kun je MijnKPN nog steeds gebruiken om je dataverbruik te checken, rekeningen te bekijken en je mobiele abonnement aan te passen. Alle mogelijkheden van de app vind je in het hamburgermenu, dat je met het knopje linksboven activeert. Handig zijn de zogeheten ‘ExtraOpties’, waarmee je vanuit de app extra MB`s kunt bestellen of een internetbundel voor in het buitenland aanvraagt. Verder kunnen KPN-gebruikers MB`s met elkaar delen, waarbij wel geldt dat zij op hetzelfde huisadres geregistreerd moeten zijn.

MijnKPN voor Android downloaden

Ben je klant bij KPN, maar heb je de app nog niet geïnstalleerd, dan kun je dat via onderstaande link alsnog doen. De app vraagt om 8,3MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 of hoger.

Download MijnKPN in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu