Update voor MijnKPN-app: beveiliging met vingerafdrukscanner

Thomas Haenen
3 april 2017, 12:07
2 min leestijd
Update voor MijnKPN-app: beveiliging met vingerafdrukscanner

De MijnKPN-app voor Android is voorzien van een kleine, maar belangrijke update. Je kunt de provider-app nu ook beveiligen met je vingerafdruk.

Lees verder na de advertentie.

MijnKPN-app vingerafdrukscanner

Met de app van KPN krijg je niet alleen inzicht in hoeveel mobiele data en belminuten je al verstookt hebt, de app laat je ook extra bundels bestellen en je abonnement aanpassen. Daarom is het wel zo handig dat de app van goede beveiliging voorzien is. Tot voor kort kon je je MijnKPN-app alleen openen door een viercijferige pincode in te voeren, nu biedt deze ook ondersteuning voor vingerafdrukscanners.

Na het installeren van de nieuwste update voor de MijnKPN-app, wordt je automatisch gevraagd of je de vingerafdrukscanner als beveiliging wil instellen. Is dat eenmaal gedaan dan kun je vervolgens automatisch elke keer je vinger gebruiken. De vingerafdrukscannerondersteuning is al een tijdje beschikbaar in de iOS-versie van de app. Nu heeft KPN de functie ook uitgerold naar de Android-versie van MijnKPN. Om hem te gebruiken heb je natuurlijk wel een Android-smartphone nodig met vingerafdrukscanner.

Op de achtergrond heeft KPN nog verschillende andere kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo is er een nieuw logo. Ook kun je nu de pincode voor Interactieve TV via de app wijzigen, net als je bankrekeningnummer of de instellingen van je email.

De Mijn KPN-app bundelt eigenlijk alle diensten die je bij de provider gebruikt. Je kunt via de app bijvoorbeeld gegevens over je mobiele abonnement inzien en aanpassen. Ook je vaste telefoonnummer of digitale televisie worden via MijnKPN geregeld. Heb je nog geen abonnement bij de provider, dan kun je terecht in onze vergelijker voor de beste KPN Sim Only aanbiedingen.

MijnKPN voor Android downloaden

Je kunt de MijnKPN-app voor Android downloaden via onderstaande link naar de Play Store. De app is gratis, maar vereist vanzelfsprekend wel dat je een KPN-klant bent om hem te kunnen gebruiken.

Download MijnKPN in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu