De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Grootste Minecraft-update ooit is nu te downloaden

Erwin Vogelaar
20 september 2017, 20:09
2 min leestijd
Grootste Minecraft-update ooit is nu te downloaden

De Better Together-update van Minecraft is nu te downloaden. Dit is de grootste update voor de game tot nu toe. Lees snel verder waarom.

Lees verder na de advertentie.

Minecraft Better Together-update voor Android

Als je in de Play Store bij de best verkopende apps kijkt, dan staat Minecraft praktisch altijd in de top vijf. Met de enorme update die vandaag uitkomt, kunnen de talloze fans hun hart ophalen. Dit is namelijk de grootste update ooit.

Wat direct opvalt is dat de game geen Minecraft: Pocket Edition meer heet. Voorheen was er een duidelijk verschil tussen de versie voor smartphones en tablet en de game op pc en spelcomputers. Dit verschil is er nu niet meer. Alle versies zijn gelijk en daarom heet de game nu ook in de Play Store gewoon Minecraft.

De Better Together-update heet zo, omdat deze update het mogelijk maakt om samen te spelen met spelers op andere systemen. Je speelt vanaf nu samen met gebruikers op de pc en Xbox One. De update rolt komende winter ook uit naar de Nintendo Switch. Het betekent ook dat je zelf op het ene systeem kunt stoppen met spelen en dat je op een ander systeem doorgaat met dezelfde wereld en items.

Marktplaats

Bovenstaande is al groot nieuws, maar het zijn uiteraard niet de enige aanpassingen. Er is nu namelijk ook een Marketplace beschikbaar. Hier kun je dingen die door medespelers zijn gemaakt kopen en gebruiken in de game.

Vooral interessant voor spelers op Android is dat alle content die eerder alleen in de originele versie van Minecraft te vinden was, nu ook in de Android-versie is gestopt. Dit gaat om alle voorwerpen, materialen, recepten en meer. Je hoeft nu nooit meer te wachten tot een favoriet onderdeel van de pc-versie naar Android komt, want de versies zijn helemaal gelijk.

Download Minecraft in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu