Minecraft – Pocket Edition nu te downloaden in de Android Market

Redactie
8 oktober 2011, 18:00
1 min leestijd
Minecraft – Pocket Edition nu te downloaden in de Android Market
Minecraft nu te downloaden in de Android-Market
Minecraft - Pocket Edition

Na enige vertraging is Minecraft – Pocket Edition nu dan eindelijk te downloaden. Door een bug in de game was ontwikkelaar Mojang gedwongen de lanceerdatum van 29 september te verplaatsen. Nu is het klassieke spel Minecraft dan ook je telefoon of tablet te spelen. Minecraft is een zogenaamd sandboxspel waarbij het de bedoeling is om objecten te bouwen met grote pixelblokken.

Je kunt zelf kiezen wat je wilt bouwen in Minecraft. Zo kun je gebouwen, computers of andere constructies gaan maken. Ook kun je, zoals de naam van het spel al zegt, de mijnen ingaan om zo waardevolle mineralen op te delven. Er zijn 36 verschillende soorten blokken waarmee je kan bouwen. Het is ook mogelijk om te spelen tegen je vrienden over Wi-Fi. Zogenaamde multiplayer worlds zijn op te slaan op je Android-apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Om het spel te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Er is een gratis demoversie te vinden in de Android Market. Om het volledige spel te spelen zal je 4,99 euro moeten dokken. Minecraft – Pocket Edition is ook geoptimaliseerd voor de Sony Ericsson Xperia Play en Android-tablets.

Downloaden via Android Market: Minecraft – Pocket Ed. Demo (gratis)

Downloaden via Android Market: Minecraft – Pocket Edition (€4,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu