Flinke update voor Minecraft, schrijf je nu in om te testen

Minecraft updateMinecraft Pocket Edition werd in 2011 uitgebracht in Google Play, maar wordt nog steeds zo nu en dan van updates voorzien. Zo werden er eind vorig jaar nieuwe blokken, voedseltypen en Minecarts toegevoegd en werd de intelligentie van de dieren in de spelwereld sterk verbeterd. Een nieuwe Minecraft update waaraan wordt gewerkt, introduceert ongelimiteerde werelden, een behoorlijk aantal nieuwe blokken en objecten, nieuwe dieren en aanpassingen die de spelwereld levendiger maken.

Daarnaast voegt de update een immersive mode voor de Android-versie toe, zodat je tijdens het spelen de volledige schermgrootte kunt benutten. Het belangrijkste is echter de toevoeging van allerhande objecten waarmee je jouw Minecraft-wereld kunt vormgeven. Aanmelden voor het testen van alle nieuwe features kan door je in te schrijven voor de Google community.

Download Minecraft

Minecraft is al een aantal jaar voor Android-devices beschikbaar, maar de mobiele versie is nog steeds kariger dan de pc-game. Iedere update voegt nieuwe content toe om beide spellen naar elkaar toe te trekken. In februari 2012 voegde de ontwikkelaar bijvoorbeeld de Adventuremodus toe, waardoor je moet oppassen voor monsters terwijl je bouwt.

Via onderstaande link kun je de huidige versie van Minecraft downloaden. De grootte en minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Minecraft Pocket Edition (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.