De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Minimal To Do: fraaie en eenvoudige taken-app voor Android

Wouter Nijsen
26 september 2015, 16:07
1 min leestijd
Minimal To Do: fraaie en eenvoudige taken-app voor Android

Veel to do-apps laten je naast taken veel  (overbodige) informatie invoeren. Bij Minimal To Do is dit echter niet het geval. Deze app laat je simpelweg taken op een rijtje zetten en ziet er daarnaast fraai uit.

Lees verder na de advertentie.

Material Design en weinig  instellingen

Zoals de naam van de app al doet vermoeden, is Minimal To Do een minimalistische taken-app met maar één belangrijke functie: het opstellen en afwerken van taken. Het opstellen van een taak is dan ook erg makkelijk. Je tikt op de knop onderin, voert een beschrijving in, kiest of je een reminder wilt ontvangen en slaat de to-do vervolgens op.

Een fijne eigenschap van Minimal To Do is het gebruik van Material Design. Het fraaie Lollipop-uiterlijk kenmerkt zich binnen de app aan de blauwe balk bovenin, ronde actieknop rechtsonder en vloeiende animaties. De app oogt heerlijk simpel en is hierdoor erg fijn in gebruik.

Verder heeft Minimal To Do geen uitgebreide opties. Wel is er een nachtmodus aanwezig, die te vinden is in de instellingen van de app. De modus kun je inschakelen als je de applicatie in het donker gebruikt, maar geen last wilt hebben  van het felle licht van je Android.

Minimal To Do voor Android downloaden

Minimal To Do is gratis in gebruik en bevat verder geen in-app aankopen. De app is via onderstaande link te downloaden, weegt 2,7MB en werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger.

Download Minimal To Do in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu