MiniSquadron krijgt uitbreiding op 11 januari

Redactie
1 januari 2011, 11:31
1 min leestijd
minisquadron

Het populaire vliegspelletje MiniSquadron krijgt een flinke uitbreiding op 11 januari. Er zijn acht nieuwe levels te ontgrendelen met prachtige muziek, helicopters worden geïntroduceerd, meer dan 50 nieuwe vliegtuigen zijn beschikbaar, twee nieuwe power-ups: ‘Rapid Fire’ en ‘Freeze’ en een nieuw wapen: vuurballen. Verder bevat de speciale editie van MiniSquadron meer dieren waar je op kunt schieten, zoals kwallen, vampieren en hamsters. En natuurlijk ontbreken nieuwe OpenFeint-achievements niet!

Het is nog niet bekend of de huidige versie van MiniSquadron uitgebreid wordt of dat al deze extra’s in een nieuwe game worden gegoten. Wij hopen het eerste, want anders zou het een beetje geldklopperij zijn ten opzichte van mensen die al een editie hebben gekocht.

Lees verder na de advertentie.

In MiniSquadron bestuur jij een klein vliegtuigje. De bedoeling is dat je andere vliegtuigen uit de lucht schiet en dat je zelf niet geraakt wordt. De vijanden komen in groepen (zogenaamde `waves`) op je af en worden na verloop van tijd moeilijker te verslaan. Je hebt meerdere wapens en power-ups tot je beschikking om je door elk level te slaan. In totaal zijn er acht levels, vijftig vliegtuigen die je kunt unlocken en zeven wapens.

De besturing werkt gemakkelijk. Linksonder bevindt zich een soort virtuele joystick. Die kun je in allerlei richtingen bewegen, waardoor je vliegtuig van positie verandert. Rechtsboven is de schietknop gepositioneerd, waarmee je het wapen van een vliegtuig gebruikt. Je kunt als alternatief ook de (optische) trackball gebruiken om te schieten. Probeer vliegtuigen in de lucht te ontwijken. Het beste is om achter ze te vliegen en ze vervolgens neer te halen.

Hieronder een video van de nieuwe editie van MiniSquadron.

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu