Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Minute: ontdek de tofste korte video’s op je Android

Wouter Nijsen
12 juli 2015, 13:20
2 min leestijd
Minute: ontdek de tofste korte video’s op je Android

Minute Video Discovery is een nieuwe app die de leukste video`s in verkorte vorm aan je voorschotelt. Dat is leuk voor tussendoor, maar de app biedt genoeg om langere tijd interessant te blijven.

Lees verder na de advertentie.

Check de leukste video`s

De nieuwe Android-app Minute Video Discovery wil je op een nieuwe manier video`s laten kijken en ontdekken. Dat doet Minute  door de leukste filmpjes op het internet te verzamelen en ze in te korten. Dat bespaart je tijd, doordat alleen de hoogtepunt van een video worden getoond.  Natuurlijk triggert de app je ook om verder te kijken.

In Minute Video Discovery zijn er veel verschillende video’s te vinden. Zo check je de leukste korte filmpjes over games, film en muziek, maar kun je ook terecht voor de toffe sportvideo`s of beelden uit de natuur. Er is een vrij groot aanbod aanwezig,  waardoor er voor ieder wat wils is.

Dagelijks schotelt Minute je tien verschillende video`s voor, die worden gekozen aan de hand van je interesses. Deze ontdekt de app door je filmpjes te beoordelen op een Tinder-achtige manier. Swipe naar rechts als je een video`s leuk vindt, of veeg naar links als je liever wat anders ziet.

Als je na het bekijken van een kort fragment benieuwd naar het hele filmpje bent geworden, kun je `m met een druk op de knop checken. Daarnaast is er de mogelijkheid om toffe filmpjes met vrienden te delen of op te slaan voor later.  Minute heeft een fraaie  presentatie en ook is het  fijn dat de app makkelijk in gebruik is.

Minute Video Discovery voor Android downloaden

Minute Video Discovery is gratis en bevat verder geen in-app aankopen. Via de onderstaande link kun je de app downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.4 (KitKat) of hoger en 6,2MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Minute Video Discovery in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu