Razendsnel toetsenbord Minuum Keyboard krijgt Lollipop-design

Het Minuum Keyboard, waarmee je razendsnel kunt typen, heeft een update gekregen waardoor de app nu ook met een Material Design-thema is te gebruiken.

Minuum Keyboard doet vooral aan een t9-toetsenbord denken, maar is toch wezenlijk anders qua opzet. De Android-app maakt namelijk nog steeds gebruik van een qwerty-indeling, maar zet de onder elkaar staande toetsen Q, A en Z erg dicht bij elkaar. Eigenlijk onder één knop. Je kunt ook kiezen voor andere indelingen, zoals azerty.

Door deze smalle werkbalk houd je meer ruimte over voor de rest van je content, iets wat op niet al te grote schermen natuurlijk een fijne plus is van de app. Daarnaast is het toetsenbord ook in zijn volledige formaat te gebruiken. Nederlandse taalondersteuning is tevens beschikbaar.

Minuum Keyboard Lollipop-update

Door de Minuum Keyboard Lollipop-update past het toetsenbord zich aan aan de kleur van de app die je op dat moment gebruikt. Een toffe feature, omdat je toetsenbordervaring hierdoor elke keer anders is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

minuum30

Daarnaast is de autocorrectie van de app verbeterd, waarbij Minuum Keyboard voortaan het typen in verschillende talen beter ondersteunt. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om Engelse woorden in hun zinnen te gebruiken, zonder dat de autocorrectie dergelijke woorden probeert aan te passen.

Download Minuum Keyboard

Minuum Keyboard is tijdelijk afgeprijsd in Google Play te downloaden voor een prijs van 1,39 euro.

Download Minuum Keyboard in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.