De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Razendsnel toetsenbord Minuum Keyboard krijgt Lollipop-design

Redactie
22 december 2014, 15:11
1 min leestijd
Razendsnel toetsenbord Minuum Keyboard krijgt Lollipop-design

Het Minuum Keyboard, waarmee je razendsnel kunt typen, heeft een update gekregen waardoor de app nu ook met een Material Design-thema is te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Minuum Keyboard doet vooral aan een t9-toetsenbord denken, maar is toch wezenlijk anders qua opzet. De Android-app maakt namelijk nog steeds gebruik van een qwerty-indeling, maar zet de onder elkaar staande toetsen Q, A en Z erg dicht bij elkaar. Eigenlijk onder één knop. Je kunt ook kiezen voor andere indelingen, zoals azerty.

Door deze smalle werkbalk houd je meer ruimte over voor de rest van je content, iets wat op niet al te grote schermen natuurlijk een fijne plus is van de app. Daarnaast is het toetsenbord ook in zijn volledige formaat te gebruiken. Nederlandse taalondersteuning is tevens beschikbaar.

Minuum Keyboard Lollipop-update

Door de Minuum Keyboard Lollipop-update past het toetsenbord zich aan aan de kleur van de app die je op dat moment gebruikt. Een toffe feature, omdat je toetsenbordervaring hierdoor elke keer anders is.

minuum30

Daarnaast is de autocorrectie van de app verbeterd, waarbij Minuum Keyboard voortaan het typen in verschillende talen beter ondersteunt. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om Engelse woorden in hun zinnen te gebruiken, zonder dat de autocorrectie dergelijke woorden probeert aan te passen.

Download Minuum Keyboard

Minuum Keyboard is tijdelijk afgeprijsd in Google Play te downloaden voor een prijs van 1,39 euro.

Download Minuum Keyboard in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu