Minuum Keyboard nu ook in het Nederlands te gebruiken

minuum keyboard nederlandsMet Minuum Android Keyboard kun je razendsnel typen op je Android-toestel. De Android-app doet dit onder andere door je woordkeuze te voorspellen. En de app is eindelijk in Nederland officieel beschikbaar, want de ontwikkelaars laten aan AndroidPlanet weten dat de Minuum Keyboard Nederlandse taalondersteuning eindelijk aan de app is toegevoegd.

Minuum Keyboard doet vooral aan een t9-toetsenbord van weleer denken, maar is toch wezenlijk anders qua opzet. De Android-app maakt namelijk nog steeds gebruik van een qwerty-indeling, maar zet de onder elkaar staande toetsen Q, A en Z erg dicht bij elkaar. Eigenlijk onder één knop. Je kunt ook kiezen voor andere indelingen, zoals azerty.

Minuum Keyboard Nederlandse taalondersteuning

Met Minuum hoeft je je duim minder bewegingen te maken om bij alle letters te komen en kun je razendsnel je letters invoeren. Het is natuurlijk wel vrijwel onmogelijk om dan precies op die Q, A of Z te landen met je duim. Minuum Keyboard voorspelt daarom vrij accuraat de woorden die je wilt gebruiken.

Door de smalle werkbalk houd je meer ruimte over voor de rest van je content, iets wat op niet al te grote schermen natuurlijk een fijne plus is van de app. Minuum Keyboard laat je ook verschillende pop-ups in beeld brengen met handige gestures, en waar nodig kun je altijd nog een volledig toetsenbord tevoorschijn halen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Video

Download

Minuum Keyboard is in Google Play te downloaden voor een prijs van 2,49 euro.

Download Minuum Keyboard in Google Play (€2,49)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.