Fijne mediabeheer-app Mizuu krijgt Material Design

Redactie
31 december 2014, 17:03
1 min leestijd
Fijne mediabeheer-app Mizuu krijgt Material Design

Mizuu is een mediabeheer-app waarmee je jouw video’s op een fraaie manier kunt indelen. De app helpt je om al je films en tv-series op je apparaat te beheren.

Lees verder na de advertentie.

De app is nu ook voorzien van het fraaie Material Design van Android Lollipop, waarmee de app een stuk smaakvoller oogt.

Dit kun je allemaal met Mizuu

Mizuu herkent automatisch de videobestanden op je smartphone of tablet, en weergeeft deze bestanden dan in een fraaie interface met extra informatie. Zo zoekt de app bijvoorbeeld de filmposter, samenvatting en acteurlijst op bij een film, en bij een serie wordt grotendeels dezelfde informatie getoond. Daarmee maak je van jouw lokale bestanden een soort eigen Netflix.

Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om de interface naar eigen wens in te rechten, een widget aan je homescreen toe te voegen of populaire video’s van YouTube, Reddit en TED Talks te bekijken.

Download de app

Mizuu is gratis in Google Play te downloaden. De app kostte voorheen enkele euro’s, maar de ontwikkelaar heeft een fulltimebaan gevonden en biedt de app nu gratis aan.

Download Mizuu in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu