De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Mobiel Bankieren-app ABN AMRO ondersteunt nu ook iDEAL

Gijs Ettes
3 juni 2015, 11:32
1 min leestijd
Mobiel Bankieren-app ABN AMRO ondersteunt nu ook iDEAL

De Mobiel Bankieren-app van ABN AMRO kan sinds vandaag ook overweg met iDEAL betalingen, zo heeft de bank bekendgemaakt. De nieuwe functionaliteit is zowel in de Android- als iOS-app beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

iDEAL betalingen in Mobiel Bankieren-app

Wanneer je een iDEAL betaling start, krijg je de keuze om via de app te betalen. Afhankelijk van de begunstigde en je daglimiet kan deze betaling met de  vijfcijferige code of e.dentifier ondertekend worden. Het daglimiet kun je zelf instellen, tot een maximum van 3000 euro per overboeking. Je moet dan wel de betaling bevestigen met de e.dentifier.

Vorige maand werd de Mobiel Bankieren-app van ABN AMRO ook al van een update voorzien. Toen werden de opties toegevoegd om betalingen later te verzenden via de takenlijst in de app, periodieke overboekingen in te stellen en de status van betalingen zichtbaar te maken. De app heeft hetzelfde menu als internet bankieren van ABN AMRO, zodat je functies gemakkelijk vindt en snel bankzaken kunt regelen. Verder kun je er gemakkelijk je saldo mee checken, geld overmaken en rekeningen persoonlijk maken met een naam en foto.

ABN AMRO Mobiel Bankieren downloaden

De vernieuwde Android-versie is via onderstaande link te downloaden. De grootte en minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat. ABN AMRO Mobiel Bankieren is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets.

Download ABN AMRO Mobiel Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu