De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Mobiele betaal-app SEQR ook naar Nederland

Gijs Ettes
18 februari 2015, 13:29
2 min leestijd
Mobiele betaal-app SEQR ook naar Nederland

De mobiele betaal-app SEQR is vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar. Eerder werd de dienst  al geïntroduceerd in België, Zweden, Finland, Roemenië en Portugal.

Lees verder na de advertentie.

Mobiel betalen met SEQR

seqr android

Betalen met de SEQR-app (beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone) doe je door in de winkel of online met je smartphone een QR-code te scannen. Betalen door middel van nfc is ook mogelijk en vervolgens hoef je alleen nog je betaling te bevestigen door een pincode in te voeren. Vooraf moet je wel eenmalig de app downloaden en je persoonlijke bankerekening koppelen.

Je hebt geen kaartlezer of pas nodig om de dienst  te gebruiken en omdat er geen kaartgegevens worden opgeslagen, moet het veilig betalen mogelijk maken. Na elke betaling wordt er wel lokaal een digitale factuur van je aankoop opgeslagen.

De dienst is geïntegreerd in de online betaalservice van Ingenico Payment Services (voorheen Ogone) en de Micros kassasystemen van Van Hessen. Je kunt SEQR online gebruiken, maar ook in fysieke winkels of wanneer  je geld wilt overmaken naar een ander. Die moet dan wel de bijbehorende app op zijn telefoon hebben staan.

Meer over SEQR

seqr

“We zijn in staat geweest om het betalingslandschap te beïnvloeden door retailers besparingen te bieden op basis van de nieuwe SEQR-betaaltechnologie, die ook voor de consument meer toevoegt,“ zegt Marcel Roelants, regional manager SEQR. “Door de integratie met bedrijven als bijvoorbeeld Ingenico Payment Services en Van Hessen kunnen we nu ook dezelfde voordelen bieden aan Nederlandse (web)winkels en consumenten. Consumenten kunnen elkaar met SEQR nu al persoon-2-persoon geld overmaken, waardoor contant geld en betaalkaarten dus echt verleden tijd zijn. We werken momenteel verder aan de uitrol in Nederland, zo weten we steeds meer partijen aan ons te binden.“

“We streven er steeds naar om de online shopervaring zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken voor consumenten. Onze  mobiele betalingsoplossingis absoluut een krachtige tool hierbij. We zijn dan ook verheugd dat we na België nu ook in Nederland SEQR kunnen toevoegen aan ons aanbod van betaaloplossingen“, vult Xavier Thiran, Head of Business Development, Ingenico Payment Services, aan.

Download SEQR in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu