Mobile Spy voor Android houdt mensen in de gaten

Redactie
8 november 2009, 15:01
1 min leestijd
Mobile Spy voor Android houdt mensen in de gaten
spycams

Is het onethisch om je partner, kinderen of werknemers in de gaten te houden via de mobiele telefoon? Of zou het beter zijn om eerst maar eens een goed gesprek te voeren, als je vermoedt dat je partner vreemd gaat of je kinderen er foute vrienden op nahouden? Mobile Spy is een nieuwe applicatie voor het Android-platform waarmee je ongemerkt mensen in de gaten kunt houden. Dat kost $99,97 per jaar en is waarschijnlijk goedkoper dan het inhuren van een privédetective.

Mobile Spy was al op andere mobiele platformen beschikbaar en is nogal omstreden. Maar het feit dat de ontwikkelaar al een behoorlijke tijd bestaat, is een aanwijzing dat ze toch klandizie hebben. Met Mobile Spy kun je alle sms-berichten en gesprekken op een Android-toestel in de gaten houden. Is de ontvanger slim genoeg om alle berichten meteen te wissen, dan valt ‘ie alsnog door de mand, want Mobile Spy uploadt de informatie meteen wanneer het binnenkomt. Elke 30 minuten wordt de gps-locatie doorgegeven en je kunt ook zien welke URL’s in de webbrowser worden ingetikt.

Lees verder na de advertentie.

mobile spy

Als gebruiker zie je via een webinterface welke sms-berichten en telefoongesprekken de bespioneerde persoon heeft uitgewisseld:

In het persbericht wordt trouwens eerlijk gezegd (door een gebruiker van Mobile Spy) dat het als ouder misschien soms maar beter is om niet te weten wat je kind zoal over je zegt. Wie toch de (pijnlijke) waarheid wil wetn: het kost $49,97 voor drie maanden, $69,97 voor zes maanden en $99,97 voor een jaar.

Meer info: Mobile Spy
Via: persbericht Mobile Spy
Foto: CC Flickr, nhall

Categorie: Tools
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's