Modern Combat 2: Black Pegasus binnenkort naar Android

Redactie
15 januari 2011, 16:22
1 min leestijd
modern-combat-2

Gameloft laat weten dat Modern Combat 2: Black Pegasus binnen twee maanden voor Android-telefoons uitkomt. In dit spel raak je verwikkeld in een oorlog en moet je proberen alle vijanden te doden. Modern Combat 2 heeft overeenkomsten met Call of Duty, een populaire FPS-franchise. Modern Combat 2 bevat allerlei kleine missies, die aan het eind van het spel als puzzelstukjes in elkaar vallen.

De first-person-shooter bevat twaalf slagvelden in het Midden-Oosten, Oost-Europa en Zuid-Amerika. Daarnaast heb je vijftien wapens tot je beschikking.

Lees verder na de advertentie.

modern-combat-2-2

Positief aan Modern Combat 2 is de multiplayermodus, waardoor je tegen of met negen andere spelers kunt spelen. De multiplayermodi zijn: Battle, Team Battle, Defuse the Bomb en Capture the Flag. Natuurlijk ontbreken leaderboards niet, waar je ziet hoeveel ‘kills’ en ‘deaths’ je hebt in vergelijking met anderen.

Modern Combat 2 verscheen eerder voor iOS, maar nu is dan eindelijk Android aan de beurt. Als de game eenmaal beschikbaar is, dan lees je dit op Android Planet.

Via: Eurodroid

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's