Modern Combat 3: Fallen Nation nu te vinden in de Android Market

Redactie
19 december 2011, 12:10
2 min leestijd
Modern Combat 3: Fallen Nation nu te vinden in de Android Market
Modern Combat 3: Fallen Nation nu te vinden in de Andorid Market

Na enkele maanden van wachten heeft Gameloft eindelijk Modern Combat 3: Fallen Nation in de Android Market gezet. Het is het derde deel in de Modern Combat series die uitblinkt door een uitstekende single player en een zeer goede multiplayer. Speel je in je eentje dan kan je dertien missies uitspelen varierend van Los Angeles tot Pakistan. Speel je met anderen dan kan je tot en met twaalf spelers tegelijk spelen. De shooter heeft uitmuntende graphics en een innoverende gameplay.

Modern Combat 3 heeft veel weg van Call of Duty (De naam Modern Combat doet ook aan Modern Warfare denken, bekend van COD). De gehele stijl van het spel is vergelijkbaar met Call of Duty: dezelfde soort introfilmpjes, vergelijkbare missies en dezelfde uitstraling. Niet dat dit te erg is, Modern Combat 3 zit goed in elkaar en speelt zeer vloeiend. De game ziet er schitterend uit en heeft een gemakkelijke besturing.

Lees verder na de advertentie.

De single player modus bestaat uit dertien levels die zich steeds in een andere stad afspelen. Zo begin je in een helicopter en moet je terroristen neer gaan halen op een dag waarna je vervolgens te voet verder gaat. De multipayer modus is zeer uitgebreid met zes verschillende mappen met zeven verschillende spelmodussen zoals escort, 4×4 achtervolging en helicopter. In totaal kan je met twaalf spelers tegelijk spelen.

Om Modern Combat 3: Fallen Nation te downloaden heb je minimaal Android 2.1 nodig. De game is voor 5,49 euro te koop in de Android Market, maar heeft ook enkele in-app aankopen. Zo kun je upgrades kopen om sneller door het spel heen te gaan. Als je de shooter van Gameloft binnen wilt halen kun je beter wachten totdat je de beschikking over Wi-Fi hebt, in totaal heb je 1,37 GB opslagruimte nodig.

Downloaden via Android Market: Modern Combat 3: Fallen Nation (€5,49)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu